پاسخ: مشخصات سيستم شما با Cpu-z ( دانـــلود + مشخصات )
نقل قول:
واقعآ عالیه ! :merci: آقا یه کم درباره تنظیمات و تغییرات اعمالی setup توضیح میدی امیر ؟
در اولین فرصت بله :yes: الیته حتما باید واتر داشته باشی برای 3.8 به بالا من یک فن دیگه اضافه کردم به هایپر تا شد بیارمش بالا دیگه بعد از این باید مین رو مد کنی و تغییرات سخت افزاری بدی تا بشه رفت بالاتر که اون هم حتما باید کولینگت خفن باشه :yes:
نقل قول:
در اولین فرصت بله :yes: الیته حتما باید واتر داشته باشی برای 3.8 به بالا من یک فن دیگه اضافه کردم به هایپر تا شد بیارمش بالا دیگه بعد از این باید مین رو مد کنی و تغییرات سخت افزاری بدی تا بشه رفت بالاتر که اون هم حتما باید کولینگت خفن باشه :yes:
یعنی الان شما مین بوردت رو مد کردی ؟
در اولین فرصت یعنی کی اون وقت ؟ :1. (27):
نه مهدي جون مي گن اقا امير كه از اين بالاتر باييد مد كني..تا ولتاژ بدي تا بشه بالاتر رفت ولي به نظرم كولينگ توپ مي خواد....و اين كه امير جان بلاخره اين ضريب رو آوردي روي 1:1 راستي حال عماد چطوره بلاخره باور كرد كه مي شه روي حالت fsb:dram ميشه يكي كرد..:دي
ولي به نظرم امير ريسكش بالاست در ضمن تنظيمات مادربوردت عزيز يك عكس مي گذاري تو اين حالت اوور 3900 ممنون...ولتاژ هم ديگه آخرش نه 1.7
نقل قول:
نه مهدي جون مي گن اقا امير كه از اين بالاتر باييد مد كني..تا ولتاژ بدي تا بشه بالاتر رفت ولي به نظرم كولينگ توپ مي خواد....و اين كه امير جان بلاخره اين ضريب رو آوردي روي 1:1 راستي حال عماد چطوره بلاخره باور كرد كه مي شه روي حالت fsb:dram ميشه يكي كرد..:دي
ولي به نظرم امير ريسكش بالاست در ضمن تنظيمات مادربوردت عزيز يك عكس مي گذاري تو اين حالت اوور 3900 ممنون...ولتاژ هم ديگه آخرش نه 1.7
اره روی 1.7 بود در کل نمیشد سیستم رو پایدار کنی در حد یک CPUz و یک تست Fast PI همین و بس دکل پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنید مگر اینه ولتاژتون بالاتر از 2.0 باشه :yes:
برای عکس هم در اولین فرصت عکس رو میگیرم فعلا نه حالش رو دارم و نه وقتش رو :1. (38):
CPU-Z 1.45 خب دانلود کنید دیگه ؟!
این برنامه لازم به تعریف تمجید و اینا نداره
هر کس یه کم اووور کرده باشه این برنامه لازمه کارشه :1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: CPU-Z 1.45 خب دانلود کنید دیگه ؟!
1 :تعداد فایل پیوست
اینم over شدن AMD Phenom البته این سیستم مال خودم نیست برای کسی جمع کردم:cool:
نقل قول:
سلام داداش ایمان:love:
ما خوبیم برادر شما چطوری؟:wink:
اون یه misunderstanding بود که حل شد:1. (38):
========================
من در این باس تونستم به پایداری کامل برسم به نظرتون خوبه؟
بالاتر هم جا داره اما نمیخوام بیشتر ولتاژ بدم!
الان Vcore=1.45 (در بایوس)
با تشکر
ورژن جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به ترتیب (1.46) و (1.10)
با تشکر
CPU-Z ورژن 1.47
Released : 27/8/2008